Ostaňte v teple v každom ročnom období so štýlovým kardiganom s kapucňou.

Leto pomaly ale isto prenecháva miesto jeseni a to je obdobie, kedy s klesajúcimi teplotami vyťahujeme zo skríň teplejšie oblečenie. Väčšina žien v takomto období automaticky vie, že je čas na revíziu šatníka. Tie menej puntičkárske len presunú letné oblečenie do ústrania, tie pedantnejšie urobia kompletnú očistu svojej kolekcie oblečenia. Veci, ktoré už vyšli z módy alebo už neslúžia svojmu účelu je potrebné zo skríň permanentne vyradiť. V poslednej dobe sa často hovorí o udržateľnosti nielen v oblasti módy a k tomu neodmysliteľne patrí aj minimalizmus v obliekaní. Je lepšie vlastniť menej kúskov, ktoré môžeme kombinovať na nespočetne veľa spôsobov, ako mať skriňu preplnenú vecami, o ktorých v podstate ani nevieme, že ich máme.

girl-872149_1920

Každá žena určite u seba nájde kúsky, na ktoré nedá dopustiť. Také, ktoré sa jej hodia ku všetkému alebo sú maximálne komfortné, či praktické. Takých by sa nevzdala za žiadnych okolností. Ak je dané oblečenie vyrobené z kvalitných alebo dlhotrvácnych materiálov, pokojne ho môžeme nosiť aj niekoľko rokov.

people-2593345_1920

Je veľa nadčasových modelov, ktorých strih zostáva v móde aj napriek neustálemu striedaniu trendov. V jesennom období zvyčajne predlžujeme rozmery rukávov a nohavíc. Najmä ráno a večer sa snažíme ochrániť pred už značne citeľným chladom. Práve na tento účel sa najlepšie hodí napríklad kardigan s kapucňou. Nielenže zahreje vaše telo, ale môžete si ochrániť aj hlavu pred čím ďalej tým častejším chladom, či vetrom. Kardigán s kapucňou ocenia ženy každého veku, štíhle aj s krivkami. Keďže kardigány nájdeme prevažne predĺženého strihu, dokonale zakryjú všetky nedostatky. Zároveň si ale môžete vybrať strihy, ktoré sú viac tvarované a tým zvýrazniť vaše partie. Kardigan s kapucňou Mlada móda má niečo pre každú ženu. Moderné strihy, farby, ku každému štýlu a outfitu.