Kabelka na každý deň

Zachytili ste aj vy nový trend, kabelky nemusia byť vždy len pre váš úžitok kam schovať veci. Sú skvelým doplnkom ku každodennému outfitu. Súhlasíte so mnou?

fashion-1271791_1920
Kabelka na každý deň

Malá, veľká, čierna, farebná, decentná alebo extravagantná? Už je nám jasné, že hovoríme o doplnku, ktorý má doma snáď každá žena. Samozrejme nemusí mať len jednu, môže vlastniť niekoľko kabeliek na rôzne udalosti a k rôznym outfitom. Základom každej ženy musí byť alebo aspoň mala by byť čierna kabelka. Prečo práve čierna? Pretože sa skvele hodí na každú príležitosť. Či už do práce, alebo na nákup, párty dokonca len tak na prechádzku.. 

Typy kabeliek

Sú rôzne typy kabeliek či už malá listová kabelka, ktorá je určená hlavne na slávnostné udalosti alebo veľká, ktorá je určená na rutinný deň.. Čo však môžeme rozvinúť je okrem veľkosti aj materiál z ktorého sa skladá. Väčšinou je vyrobeá z pravej kože alebo z kvalitného semišu. Taktiež sú vyrobené aj z tvrdej textílie. V súčastnej dobe je možné pozorovať, že pri výrobe kabelky sa medze nekladú a to doslova. Slamené alebo podomácky vyrobené..

handbags-6484680_1920
Štýl v ktorom je prevedená

Ak hovoríme o štýle, myslíme tým ramienka- kožené, reťazové alebo okrasné doplnky či už korálkami, vyšívaním, vrubovaním, lepením rôznych trblietavých kamienkov. Čo sme si v súčastnosti mohli všimnúť, že internetom koluje trend so šatkami, ktoré sa viažu na kabelku. Či už ide o šatku s ľudovým vzorom, značkovú alebo od prababičky. Je to cool a má to šmrnc čo možno vyzdvihnúť je, že šatku možno vymeniť za inú a tak vytvoriť vždy iný dojem.

Keď IN, tak IN

Chcete ísť s dobou ? Sledujte najnovšie trendy na webe alebo sociálnych sieťach, tam sa dozviete úplne všetko o tom čo je vo svete trend. Nebojte sa experimentovať, móda zdá sa nemá konca a nikdy nebude mať! Možno sa práve vy stanete módnou ikonou, ktorá odštartuje ďalší nový a zaujímavý trend. Jediné čoho by sme sa však mali obávať je extravagancia, pretože tá vie byť poriadne skritizovaná a kritika sa vo svete módy ťažko znáša.