Plastové vrecká sú spoľahliví pomocníci nielen v domácnosti

Mnohé z vecí, ktoré tvoria súčasť domácnosti, sa časom stanú menej potrebnými a využívame ich len sporadicky alebo sezónne, a tak je nutné niekam ich na ten čas uložiť. Musia byť však dostatočne kvalitne zabalené, aby sa nepostrácali či neznehodnotili. V tom vynikajú rýchlo uzatvárateľné ZIP vrecká.

product-packaging-types-with-transparent-plastic-packets-bags-with-resealable-ziplock_1441-3128

Toľko odsudzovaný plast je však aj náš veľmi dobrý pomocník hlavne v situáciách, keď potrebujeme zabaliť napríklad potraviny, ktoré uvoľňujú vlhkosť alebo sypké materiály, pri ktorých hrozí ich rozsypanie, drobné súčiastky, ktoré by sa inak postrácali a v mnohých iných prípadoch. Výbornou pomôckou sú preto plastové vrecká so ZIP zatváraním, ktoré je bezpečné a spoľahlivé.

ZIP sáčky 2packsk sú z pevného plastu a vyrábajú sa v trinástich rozličných veľkostiach pre uloženie veľkostne rozmanitého tovaru. ZIP a posuvný jazdec sú dva typy uzatvárania, ktoré dovoľuje ich opakované otváranie a zatváranie a stále budú vzduchotesné, odolné vode a vlhkosti, obsah bude dobre chránené pred prachom a inými nečistotami. Plast je priehľadný, čo má veľkú výhodu v tom, že obsah jednotlivých vreciek je viditeľný už na prvý pohľad a nie je nutné otvárať ich, ale k dispozícii je na trhu aj vrecko s holografickou potlačou a uzatváraním posuvným jazdcom, čo je takisto typ opakovane možného uzatvárania, a tiež môžu mať dierku.

škatule, sťahovani

ZIP vrecká sa stali súčasťou domácností, keď potrebujeme upratať a uložiť sezónne veci, dobre poslúžia na uloženie sypkých hmôt, tlačovín, kníh či dôležitých dokumentov, ale aj sezónneho oblečenia menších rozmerov. Vo vreckách tak spoľahlivo prečkajú obdobie, keď ich opäť nebudeme potrebovať, nepoškodia sa a nezašpinia. Okrem domácností sa vrecká tešia obľube aj u predajcov, ktorí ich využívajú pri balení tovaru, im vyhovuje prevažne typ s dierkou, ktorá umožňuje zavesenie vrecka tam, kam potrebujú. Plastové ZIP vrecká si zákazníci môžu zakúpiť v baleniach s 10 alebo 100 kusmi, čo si vyberú závisí od toho ako často ich využívajú. Sú však veľmi spoľahlivé, odolné a hlavne praktické, čo určite ocení každá domácnosť.