2019 a nové videohry, ktoré nesmiete ignorovať!

Je tu začiatok roka 2019 a to si píšte, že tento rok nám z pohľadu videohier prinesie skutočne zaujímavé tituly. Ktoré z nich sú však najočakávanejšie? Výber je naozaj bohatý, no ja sa v tomto článku pokúsim predstaviť vám niekoľko najhorúcejších noviniek, ktoré obohatia rok 2019 a na aké sa oplatí čakať najviac. Verím, že na mnohé z nich ste zvedaví už vopred, tak nech sa páči, pozrime sa, čo nás čaká a neminie.

hry

Halo Infinite– Aj napriek príťažlivosti tohto titulu je o ňom známe zatiaľ veľmi málo, môžeme vidieť akurát trailer v trvaní cca 2 minút, ale aj napriek tomu určité info existuje. Údajne má ísť o nové, respektíve už šieste pokračovanie úspešných sérií, teda nepôjde o žiaden „remake“. Zaujímavo znie detail týkajúci sa rozdelenia obrazovky (splitscreen) až pre 4 hráčov súčasne, no nemáme počítať s herným režimom „Battle Royale“. Hra je určená predovšetkým pre PC gamerov, nie je tak asi prekvapením, že vyjde na PC a pre konzolu Xbox One.

Gears of War 5 nám prinesie nový príbeh a zaujímavé prevedenie, v ktorom bude hlavnou hrdinkou Kait, ale je dosť možné, že počas hrania sa budú postavy striedať. Vráti sa aj Marcus Fenix a je cítiť, že nový diel je zameraný predovšetkým na bohatý príbeh a čo je ešte dôležitejšie- herné prostredie má byť doposiaľ najväčšie a bohaté na detaily. Za zmienku stojí zmenený názov (Gears 5). Titul vyjde na PC a Xbox One.

xobx

The Last of Us: Part 2– Veľmi úspešný a vydarený diel prináša pokračovanie a všetci určite očakávame jeho dotiahnutie k dokonalosti. Na základe dostupného (cca 11 minútového) traileru môžeme očakávať aj viditeľne lepšiu grafiku a fakt, že v hlavnej úlohe sa predstaví ženský charakter Ellie.Podľa všetkého nás čaká množstvo akčných momentov a dej spojený s kvalitami adventúr. Dokonalá kombinácia. Hra bude vydaná pre konzolu PS4.

Herné tituly pre rok 2019, ktoré dodatočne stoja za zmienkuLuigi’s Mansion 3, Mortal Kombat 11, The Division 2, Devil May Cry 5, Dead or Alive 6, Far Cry: New Dawn, Resident Evil 2: Remastered