Seriály ako hobby

Niektorí ľudia sú aktívny a svoj voľný čas trávia na tréningoch či si idú len tak zahrať bedminton či zaplávať si. No väčšina je rada, že po práci príde domov a v kľude si vypije kávu. Čas pre seba si raz za čas musíte dopriať. Po poobediach si nájdite čas na svoje koníčky. Ak ste si doteraz mysleli, že žiadne nemáte, možno ste sa mýlili. Podľa prieskumov ľudia, ktorí často pozerajú filmy či seriály a naozaj ich to baví a zaujíma, to považujú za svoje hobby. Ak teda aj vy strávite hodiny pozeraním televízie, berte to ako svoj koníček, ktorému sa chcete venovať. Dnes už nie je televízor s internetom žiadna novinka. Na televíznych staniciach nájdete len bežné seriály, ktoré sa často krát opakujú. Ak však chcete niečo nové a menej populárne, skúste hľadať na internetových stránkach ako najserialy.to či ororo.tv. Ktoré seriály vám teda spríjemnia večer?

simpsnovi
 
Simpsonovci                           Veľmi dobre známe žlté postavičky určite poznáte. Jeden z najobľúbenejších seriálov skôr pre dospelých je už niekoľko rokov na popredných miestach čo sa týka sledovanosti. V dvadsiatich sériách je opísaný reálny život amerických rodín so satirickým slovníkom. V jednotlivých dieloch sa objavujú aj verejné osobnosti, ktoré sú často krát zosmiešnené.
 
Game of Thrones                    Seriál, ktorý určite netreba predstavovať. Jednými milovaný, druhými nenávidený. Netypický seriál z obdobia vojny, dávno pred našim letopočtom mnoho ľudí pripúta k sedačke aj na niekoľko hodín.

sledování TV
 
Sex education                         Seriál, ktorý vyšiel ešte len tento rok a je úplnou novinkou, určený najmä pre mladých tínedžerov. Ide o mladých študentov, ktorí majú problém zaradiť sa do spoločnosti. Mama jedného z outsiderov je uznávaná sexuologička a svoje zručnosti prenáša aj na svojho syna. Aj keď podľa názvu by sa mohlo zdať, že seriál bude plný sexuálnych scén, ide skôr o seriál s dejom.