Prievidza a jej skryté poklady

Prievidza sa nachádza v Trenčianskom kraji, v regióne Hornej Nitry. Podľa toho, z ktorej časti Slovenska vyrazíte, budete môcť čiastočne využiť diaľnicu ale nakoniec aj tak skončíte na potulkách ciest prvej triedy vedúcich cez okolité dedinky. V okolí sa nachádza Banská Bystrica, Trenčín a Žiar nad Hronom. O niečo ďalej sa nachádza Nitra smerom na juh a Martin smerom na sever.

Samotná Prievidza je bohatá na históriu a kultúrne pamiatky. Osídlená bola už v praveku a prvé písomné zmienky sa datujú do 12. storočia nášho letopočtu.

Čo sa týka kultúrnych pamiatok, za zmienku stojí barokový piaristický kostol Najsvätejšej trojice.

erotika

Nájdete tu ale aj Pomník padlým SNP, či súsošie Cyrila a Metoda alebo Mariánsky stĺp. V okolí Prievidze nájdete krásnu prírodu, o čom svedčí množstvo prírodných rezervácií a prírodných pamiatok. Po náročnom dni spoznávania tohto krásneho mesta sa treba osviežiť v lokálnych pivničkách a reštauráciách. Odporúčaný Salaš Vígľaš je typický pre obľúbenú tradičnú slovenskú kuchyňu.

Vo večerných hodinách viete v meste navštíviť bary a lokály, kde sa môžete pri poháriku zoznámiť s miestnymi milými obyvateľmi. Ak by ste mali záujem a zoznámenie intímnejšieho charakteru, tak dávame do pozornosti portál na sex privat Prievidza https://www.privatportal.sk/sex-ponuky/prievidza, kde nájdete zoznam všetkých dostupných privátov a služieb s tým spojených. Mladé a sympatické slečny vás rady uvítajú a poskytnú lahodné povyrazenie, ktoré vám návštevu tohto mesta príjemne okorení.

dark mind

Portál ponúka široké spektrum dostupných privátov aj mimo Prievidze a po zadaní rôznych kritérií viete nájsť v okolí presne to, čo hľadáte. Hľadať môžete po celom Slovensku a v každom meste. Ak by ste mali záujem o masáže, tak šťavnatá ponuka vás zláka do priľahlých väčších mest. Kreativite a nápadom sa medze nekladú.