Masívne postele pre váš kvalitný spánok

Dodajte svojmu domovu tradičný prvok v podobe masívnej postele. Kvalita, ktorá nesklame, nikdy nevychádzajúca z módy a vždy elegantné. Dostupné v mnohých farebných prevedeniach, tvaroch a konštrukciách, rôznych veľkostiach a štýloch. Prosté a práve preto to najlepšie riešenie pre vás a vašich blízkych.

obálka, káva, ruž

V závislosti od toho, ako budete posteľ najviac využívať, no s prihliadnutím na interiér vašej spálne si môžete vybrať z drevených variácií ako sú napríklad dub, či buk. Posteľ si môžete zakúpiť už lakovanú, vyberiete si z ponuky tmavých či svetlých lakov, alebo prirodzenú a pre dodatočný náter sa rozhodnete samy.

Masívne postele ladia úžasne s každým materiálom a aj keď v človeku prvotne evokuje pocit „tradičnosti“, krásne zapadne aj do tých modernejších priestorov. Doplniť ju môžete jednoducho hocičím, ako napríklad masívnymi nočnými stolíkmi priamo z našej ponuky.

Ak hľadáte posteľ, ktorú môžete využiť aj ako ukladací priestor, odporučujeme zvoliť si posteľ s nožičkami – ľahko pod ňu zasuniete krabice, či krásne drevené oddiely. Ak hľadáte spôsob, ako vyplniť inak prázdny priestor, či preferujete výraznejšie prvky, určite si zvoľte model s doskovým dnom.

masivna postel

Rámy postelí, ktoré sú z masívu, čiže z dreva, sú napriek svojej kvalite, dlhotrvácnosti a elegancii jednými z cenovo najvýhodnejších. Tiež sú ľahko udržiavateľné, ľahko sa čistia. Sú teda vhodné pre všetky vekové kategórie – pre deti, tínedžerov aj dospelých. Oproti plyšovým, ši koženkovým posteliam sú tieto jednoducho výhercom.

Na masívnych posteliach je najlepšie, že ak zahájite tú správnu starostlivosť už pri kúpe, vydržia vám desiatky rokov bez toho, aby ste ich museli vymeniť. Vďaka ich nadčasovému dizajnu ich ani nebudete vymeniť ani nebudete chcieť. Doprajete si kvalitný spánok, po akom ste vždy túžili a s partnerom sa budete môcť odviazať ako nikdy!